Svend Hjorth

.

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Sejltur til Kenh Ga ved Van Long

Email Udskriv PDF

 

 
Kenh Ga er landsby ved Hoang Long flodens bred. Man kan kun komme til byen med båd. Området er fantastisk med sit megen vand og de stejle klippper og robådene der udelukkende roes med fødderne.
  
 

Vi var to familier på tur sammen så vi lejede en motorbåd til Kenh Ga. Turen varede et par timer og både natur oplevelsen og det aktive liv på floden var betagende.

Det er specielt hvordan bådene ros med fødderne. Roeren sidder let tilbagebøjet og ser fremad medens båden sikker og kraftfuldt drives frem med fødderne. Jeg ved ikke om det var et tilfælde, men jeg så kun kvindlige roer!

  
 I hele området var der mange kristne symboler så befolkningen må hovedsagentlig være kristne. Vi kom forbi en meget stor byggeplads hvor en kirke var under opførsel. Arkitekturen var lig en fransk kirke.
  
 

Livet mellem bjerge foregår på og ved vandet. Der er kun begrænset kørsels adgang til flere af byerne så der er både alle steder.

Fiskeri er en vigtig forudsætning for livet på floden. Vi så mange ruser og garn. På billedet nedenunder el fiskes.

 

  
 Her langt fra støvede og støjende veje er der ro til at nyde de maleriske omgivelser. Den eneste lyd er vores båds tøf-tøf-tøf.
  

See also:
Newer news items: