Svend Hjorth

.

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Pho i Hanois gamle kvarter

Email Udskriv PDF

 

 

Pho er en nuddel suppe som Hanoi er berømt for. Der findes både moderne restauranter med et konsept der ligner Macdonnals og traditionelle.

Jeg holder nu mest af de originale serveringssteder hvor kvalitet er helt i top.

  
 

Suppen koges på oksekød. Det fortælles at en rigtig pho er sat over sent om natten og har kogt i mange timer. Fedtet er skummet væk for når den servees er der ikke fedtperler på overfladen.

Når man har valgt sin variant tilberedes suppen ved at der fyldes nudler i en skål sammen med friske rønsager og fint skåret kød. Vælger man en pho Tai er der kød fra kogningen af suppen. Vælger man en Pho Tai Mam er der ekstra rådt kød som hurtigt koges i suppen inden skålen fyldes med suppe.

  
 

Der må ofte skubbes lidt for ar få plads ved bordene. Specielt hvis man er en stor familie. På bordene står der frisk skåret chile der tilsættes efter behov.

På et godt Pho sted er der altid mange mennesker. Det er en del af oplevelsen. 

  
 Jeg kan kun anbefale Pho Gia Truyen. Prøv at finde det næste gang du er sulten og har lyst til at opleve det rigtige Hanoi med mange mennesker, hektisk miljø, børn der tvangsfodres, vietnamesere der ikke kender vestlig køkultur.
  

Google Map

ContentMap by Turismo.eu
See also:
Newer news items: