Svend Hjorth

.

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Mou Go-kart Bane

Email Udskriv PDF

 

Mou Go-kart Bane er ikke for tøsedrenge. Der køres stærkt og både bane og go-karterne er topprofessionelle. Det er en god oplevelse hvis der bare er lidt benzin i blodet.

Flere store navne i dansk motorsport har startet der karriere på denne bane, en af de mest kendte er Tom Kristensen. 

Mou Go-Kart Bane afvikler mange forskellige løb. Billederne her er fra et firmasport arrangement hvor der køres et Le Mans løb over flere aftener.

For at sikre en start uden for meget "trafik" i de første sving starter løbet med at en deltager fra hvert hold løber en halv baneomgang. Når løberen har klappet sin kollega i gocarden på hjelmen startes gocarten.

De kører der ikke køre efter "færdselsloven" idømmes tvungne pitstop af varieret længde. Det er ikke rart at holde stille og se på at konkurranterne vinder omgange medens man venter!

 

For hver 15 minutter skifter køren. 15 minuters kørsel er lang tid for en ikke trænet køre. Der skal hele tiden holdes øje med de andre vogne, hvert sving er en udfordring hvis man ikke skal komme sidst samtidig med at de små hjul sikre en konstant rysten i rattet.

Hvis/når du ryger af banen er der høj sikkerhed så du ikke skades, men gocarten skal i pit. En official overtager gocarden, køre den i pit hvor den renses for sand og du kan først genoptage løbet når han leverer den tilbage. Så har du mistet nogle omgange!

Antallet af kørte omgange registreres automatisk og hver omgangstid registreres og vises på en skærm.

Efter løbet får hvert hold print af tider og antal omgange. Så løbet kan studeres og diskuteres.

Løbet flages af efter to timers kørsel.


Google Map

ContentMap by Turismo.eu
See also:
Newer news items: