Svend Hjorth

.

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Tversted og Det blå Ishus

Email Udskriv PDF

 

Tversted er en lille hyggelig badeby for familier der gerne vil nyde naturen og den ro der er der, selv om der er mange turister.

 

Tversted har en fantastisk strand, bred og ren. Det betyder selvfølgelig at der er mange der benytter stranden dagligt. En solrig sommerdag er stranden fyldt med mennesker og biler flere kilometer i begge retninger.

Man oplever altid noget. Om sommeren er vinden blid og behagelig, efteråret har en kraftig vind fra Vesterhavet, vinteren en kold og rå blæst medens foråret med sine mange variationer varsler den næste sommer.

Det blå Ishus er en helt speciel oplevelse. Mange vælger Tversted som turmål alene for at få en gammeldags is i Det blå Ishus. Fortæller man at man har været i Tversted svares den ofte instinktivt: "Så fik du is i Det blå Ishus!"

Til de flestes overraskelse ligger Vesterhavet mod nord. Kysten her i Tannis Bugt går øst - vest og mod vest ses tydeligt profilen af Hirtshals med havn og fyrtårn. Mod øst kan de høje klinter ved Skiveren og Kannestederne oftes ses og i klart vejr kan man se det nordligste af fyrtårnene, Det hvide Fyr, i Skagen.

Har man mod på at passerer Flodbæk er køreturen til Skiveren eller måske endda til Kannestederne en helt unik oplevelse. Lad derimod være med at forsøge at køre over Uggerby Å for at nå Uggerby. Mange har måtte indse at det ikke kan lade sig gøre uden hjælp af en kranvogn,


Google Map

ContentMap by Turismo.eu
Newer news items: