Svend Hjorth

.

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Hoi An

Email Udskriv PDF

 

 

Hoi An er en mindre by der ligger ved Duftens Flod og tæt ved havet. Byen har de sene år udviklet sig til at være en meget poulær ferieby.

Står man lige og mangler et sæt tøj eller en ny kjole kan det klares til virkelig lave priser og leveringen er i morgen. 

  
 

Hoi An er en gammel fiskerby. Byen ligger langs med floden og vandet har altid betydet meget for Hoi An.

De gamle kvarterer af byen er i dag fri for biler og motorcyklernes hærgen er begrænset. Det giver ro til at gå rundt imellem de andre turister for at shoppe eller for at finde ud af hvilken af restaurangerne der skal stå for den kommende aften.

  
  
 

Den Japanske Bro er meget berømt og den skal selvfølgelig ses. Det er en overdækket bro med et lille tempel midt på broen.

Den gamle bro har i dag sin oprindelige udformning efter at taget er blevet reetableret. Det blev fjernet så franskmændene kunne passere broen i bil.

  
  
 

Er opholdet i Honi An mere end et par dage skal man benytte lejligheden til at besøge stranden, hvis man er til det. Tæt ved Hoi An ligger Campernes store helligdom, Tempelbyen Son Dai.

En sejltur på Duftens Flod kan simpelt hen ikke undgås.

 

  
  
 

I Hoian er der mange billige skrædere. Betjeningen er effektiv og inden du for set dig om er der taget mål til en kjole, eller to, eller et jakkesæt. Du mangler kun at bestemme design og stof.

I aften kan du komme og prøve og i morgen enten få tøjet leveret på dit hotel eller du kan afhente og prøvet en sidste gang.

Dine ynglingssko kopieres på lige så kort tid.

Silke lamper og træ figurer fremstilles og sælges i stort tal. Hoian er specielt kendt for silkelamperne.

  
  

Google Map

ContentMap by Turismo.eu
Newer news items: